Μπεζέδες και κουφέτα
Η Λίνα και ο Αλέξανδρος, ένα υπέροχο και πολύ αγαπημένο μας πλέον ζευγάρι, μας έκαναν την τιμή να γίνουμε και εμείς μέρος της πιο ευτιχισμένης μέρας της ζωής τους. Μας εμπιστεύθηκαν τη φροντίδα των καλεσμένων τους και μαζί δημιουργήσαμε έναν υπέροχο συνδυασμό γλυκών επιλογών. Η αγάπη τους για τα macaron έκανε επιβεβλημένη τη δημιουργία μιας 3όροφης τούρτας, γεμάτη από συναρπαστικές γεύσεις. Φράουλα, σοκολάτα, καραμέλα-αλάτι, φυστίκι και άλλες ακόμα επιλογές συνέθεσαν τον πύργο γεύσεων που περίμενε τους καλεσμένους έξω από την εκκλησία.

Εκεί μπορούσαν ακόμα να βρουν παγωμένες λεμονάδες όπου στα καρτελάκια που είχαμε κρεμάσει στα καλαμάκια τους υπήρχαν τα αρχικά του ζευγαριού. Τέλος, οι μπομπονιέρες που μοιράστηκαν στους καλεσμένους περιείχαν, εκτός από κουφέτα, λευκούς μπεζέδες που πέρα από τη γεύση, ξεχώριζαν και για λεπτομέρεια της χρυσής πινελιάς που είχαμε προσθέσει.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις δημιουργίες του Louisa Pastry Boutique για το γάμο της Λίνας και του Αλέξανδρου στην ενότητά μας γάμοι και βαπτίσεις.

Λίνα και Αλέξανδρε, το Louisa Pastry Boutique σας στέλνει τις πιο γλυκές ευχές του!